November 19-én nyit a Bazilika előtt a karácsonyi vásár

„Szeretetben. Biztonságban.” – ezzel a mottóval indul 2021-ben az AdventBazilika. Az idén 12 éves rendezvénysorozat tavaly a koronavírus-járvány miatt ugyan hagyományos formájában elmaradt, idén azonban újra a régi formájában tér vissza, hogy átadja a karácsonyi ünnepkör üzeneteit és hangulatát.

Ez évben – a mindenkori szabályozásoknak maximálisan eleget téve – visszatérnek a vásárra a gasztro és kézműves kiállítók a Szent István térre.

Ahogy minden évben idén is feldíszítésre kerül egy hatalmas, közös karácsonyfa, mely az óriás adventi koszorúval és betlehemi jászollal együtt végig kíséri az idei AdventBazilika eseménysorozatait. Természetesen november 28-tól minden vasárnap sor kerül az adventi gyertyagyújtásra is.

A vásár ideje alatt minden nap fotókiállítással, jégpályával, valamint selfie automatával várunk kicsiket és nagyokat, továbbá minden délután 16:30-tól a bazilika homlokzatán csodálatos fényfestés kápráztatja majd el a közönséget.

Egy színvonalas adventi vásár hangulata sem lehet igazán ünnepi a megfelelő zenei aláfestés nélkül. Az AdventBazilika közönsége sem szenved majd hiányt kiváló művészek terén. Színpadunkon sztárvendégek mellett, fellép hangszeres együttes, duó, acapella-, gospel- és kamarakórus, sőt handpan koncert is többször kápráztatja majd el a térre látogatókat.

Érvényes covid igazolvánnyal vagy 72 óránál nem régebbi negatív pcr teszttel látogatható a rendezvény.

Mert nem múlhat el közös élmény nélkül az advent!

Szállások

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!