Hétvégétől fizetni kell a Normafa parkolójában

A parkolási díj összege óránként 440 Ft.

A Normafa forgalmának csökkentése, az erdőterület védelme érdekében a közelmúltban megépült az Eötvös út Normafát elkerülő szakasza, és a Konkoly-Thege úti régi murvás parkoló területén új, kulturált parkoló várja a látogatókat. A síház melletti régi parkoló és buszforduló helyén zöldfelület, közösségi tér lesz.

2021. június 12-től a parkolóban várakozásért hétvégén és munkaszüneti napon 08:00 és 20:00 óra között parkolási díjat kell fizetni.

A parkoló területére 3500 kg össztömeget meghaladó súlyú, vagy forgalmi rendszámmal nem rendelkező gépjárművel behajtani és ott várakozni tilos. A parkolóban járművel jogszerűen várakozni a fizetőidőszakban kizárólag érvényes, parkolásra jogosító szelvény vagy mobiltelefonon vásárolt jegy birtokában, az azon feltüntetett ideig szabad.

Motorkerékpárral történő várakozás esetén a díjfizetés kizárólag mobilfizetés útján lehetséges.

A XII. kerületben állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére a Hegyvidéki Önkormányzat 50% kedvezményt biztosít a parkolási díjból – olvasható a Hegyvidéki Önkormányzat honlapján.

 

Szállások

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!